Gratis uitproberen

Beroeps, bedrijfs- en brancheverenigingen

Genkgo is gespecialiseerd in ledenorganisaties die gericht zijn op netwerken en een educatief element hebben. Onze professionele software helpt het bestuur, medewerkers en vrijwilligers om administratieve klussen snel en eenvoudig uit te voeren, zodat er meer tijd over blijft voor inhoudelijke zaken. Met een geautomatiseerd systeem zijn de administratieve zaken zo min mogelijk afhankelijk van de inzet van bepaalde personen.

Ledenadministratie en boekhouding als stabiele basis

Ledenadministratie met Organisatie

Leden vormen de basis van de organisatie. Daarom staan die ook in onze software centraal. Wanneer u te maken hebt met individuele leden, bedrijfsleden, contactpersonen, partners enz. kan er een complexe structuur in de ledenadministratie ontstaan. Daar zijn wij volledig op voorbereid. In de applicatie Organisatie zijn de gegevens van alle relaties altijd compleet en wordt het bijhouden ervan zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In de profielen van leden en andere relaties worden gegevens bijgehouden door middel van zelf ingestelde velden.

Applicatie Organisatie in de store

Boekhouding en facturatie

Met de applicatie Financieel verstuur je gemakkelijk en snel facturen aan je leden. Zo kun je een groep factureren, bijvoorbeeld voor het innen van contributie, maar ook individueel factureren is mogelijk. Na betaling kunnen alle facturen netjes verwerkt worden en wordt de boekhouding meteen bijgewerkt. Dat alles zonder dat je exports hoeft te maken of hoeft te schakelen tussen systemen!

Applicatie Financieel in de store

Zo ziet jouw kennisnetwerk met Genkgo eruit

Met een ledenadministratie en boekhouding als stevige basis kun je je dan nu richten op dat waar het om gaat: het vereniging-zijn!

Communicatie met leden

Via de volledig geïntegreerde applicatie Communicatie kunt u leden e-mails en SMSjes sturen. Dat betekent géén excel bestanden met verzendlijsten, géén externe mailprogramma’s, maar alles onder ééń dak. Door het gebruik van e-mailsjablonen verstuurt u mailings die er verzorgd en professioneel uitzien en passen bij de huisstijl van de organisatie. Leden regelen zelf welke mailing ze willen ontvangen door middel van abonnementen.

Applicatie Communicatie in de store

Delen en verbreden met de website

De website dient aan de ene kant om nieuwe leden en geïnteresseerden te voorzien van informatie over de vereniging, en aan de andere kant om leden een verbindend platform te bieden. Daarom zijn sommige pagina’s publiek -zoals de nieuwsfeed, algemene informatie over de organisatie en registratiemogelijkheden- en zijn sommige pagina’s alleen toegankelijk voor leden.

In het ledengedeelte houden leden hun profielgegevens bij, schrijven ze zich in voor bijeenkomsten en bekijken ze foto’s. Door de omgeving uit te breiden met het Content platform of de Mediatheek wordt een uitgebreid kennisplatform gecreëerd.

Applicatie Website in de store

Verbinden en inspireren met en door leden

Bouwen en verdiepen tijdens Evenementen

Het organiseren van evenementen, hoe groot of hoe klein dan ook, kan veel werk zijn. Met de applicatie Evenementen maakt u het zo klein mogelijk en behoudt u het overzicht. Bijeenkomsten, cursussen, netwerkborrels en conferenties: niets is voor ons te gek. Evenementen configureert en publiceert u op de website zodat de personen waarvoor het evement is bedoeld hun tickets kunnen reserveren en betalen.

Applicatie Evenementen in de store

Evenementen inhoudelijk organiseren

Door de applicatie uit te breiden met de Programma module kunt u het evenement ook nog eens inhoudelijk organiseren en de deelnemers persoonlijke programma’s geven. Vooral voor een groter evenement zoals een conferentie of cursusdagen kan dit een erg nuttige toevoeging zijn.

Programma module in de store

Verenigingen veranderen ten goede als ze met Genkgo gaan werken.

Meer dan 600 organisaties gingen u voor.

NMSBA

Internationale community op het gebied van neuromarketing.

buildingSmart Benelux

Brancheorganisatie die de digitale transformatie van de bouwsector stimuleert

Stichting Vastgoedmanagers & experts

Het grootste persoonlijk vastgoednetwerk van Nederland voor vastgoedmanagers en experts.

Bond van Post Personeel

BVPP is een onafhankelijke vakorganisatie dat sinds 1987 werknemers ondersteunt en onderhandelt met de werkgever over werkvoorwaarden.

Sterilisatie Vereniging Nederland

Vereniging die het vergroten van kennis en deskundigheid voor sterilisatiemiddelen nastreeft.

Sourcing Nederland

Onafhankelijke vereniging voor alle bij sourcing betrokken partijen. In openheid delen wij kennis, context en good practices.

Vereniging Gepensioneerden KLM

Bevordert sind 1957 de belangen van haar leden in de ruimste zin.

Bedrijfskring Lelystad

BKL wil voor haar leden een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat creëren voor haar leden.

Veelgestelde vragen

  • Hoe gaan jullie te werk zodra wij het contract hebben ondertekend?

    Wij nemen nieuwe projecten in behandeling zodra het contract is ondertekend. Jouw projectmanager neemt binnen een week contact met je op. Tijdens de kick-off meeting nemen we het traject en de planning uitgebreid met je door. Hier lees je meer over het verloop van het project.

  • Kan ik nog aanpassingen aan mijn website laten uitvoeren als de website eenmaal is gepubliceerd?

    We vinden het belangrijk dat je als beheerder zelf de regie hebt over de website. De inhoud van de website, inclusief de menustructuur en beveiliging van pagina's is daarom volledig aanpasbaar via het website beheer. Het ontwerp en/of huisstijl van de website is door ons speciaal voor de organisatie ingesteld. Hier kunnen op aanvraag en tegen betaling wijzigingen in worden aangebracht.

Gratis uitproberen

Probeer Genkgo gratis uit voor een periode van 30 dagen

* Uw eigen domeinnaam kan later gekoppeld worden