Gratis uitproberen

Student- en studieverenigingen

Genkgo is gespecialiseerd in ledenorganisaties met een sociaal en educatief element. Met ruim 50 studenten- en studievereniging als klant heeft Genkgo heeft veel ervaring met dit type vereniging. We bieden daarom ook de functionaliteit die u als bestuurslid waar mogelijk ondersteunt in de administratieve en repetitieve klusjes.

Zo ziet het verenigingsjaar met Genkgo eruit

Waar het allemaal om draait: de leden

Het belangrijkste onderdeel van de vereniging is natuurlijk de leden. Zo is dat ook in onze software. Het hele ecosysteem begint en eindigt hiermee. De centrale ledenadministratie bevindt zich in de applicatie Organisatie. Hierin houdt u niet alleen de leden bij, maar ook commissies, sponsoren en bedrijven met hun contactpersonen. In de verschillende profielen worden gegevens bijgehouden door middel van velden die u zelf beheert.

Applicatie Organisatie in de store

Contributie met Financieel

Elk jaar betalen de leden contributie. Met de applicatie Financieel regelt u dit netjes en snel. Op basis van de groepen en mappen waarin de leden staan gesorteerd maak en verstuurt u facturen. Vervolgens genereert u direct een bankbestand om automatische incasso’s te innen. Na de betalingen markeert u de facturen als betaald en kunt u weer een heel jaar vooruit!

Applicatie Financieel in de store

Inloggen op de website: leden regelen het zelf

De lidprofielen uit Organisatie zijn direct verbonden aan de website. Leden kunnen daarom via hun profiel zelf hun gegevens bijhouden. Via hun profiel op de website kunnen ze nog veel meer regelen, bijvoorbeeld het inschrijven voor activiteiten en het inzien van bestanden zoals foto’s en notules.

Applicatie Website in de store

Leden laten inschrijven voor evenementen

Een ingelogd lid kan direct tickets reserveren voor een evenement.
Gebruikt u onze koppeling met Mollie of Stripe? Dan kunt u uw leden hen direct laten betalen.

De website als informatiebron, ook voor externen

Weet u nog van die commissies en bedrijven in Organisatie? Commissies hebben op de website hun eigen profiel. Hierin kunnen ook de commissieleden worden weergegeven. Ook bedrijven met hun vacatures kunnen op de website worden getoond met de Carrière uitbreiding.

Bestuurswissel en begin collegejaar

De website wordt niet alleen gebruikt voor leden, maar ook als informatiebron voor geïnteresseerden met bijv. nieuwsartikelen en informatiepagina’s over de vereniging.

Nieuwe leden melden zich aan

En als het dan weer september is, gaat het aanmeldproces voor nieuwe leden gewoon vanzelf! Zij kunnen zich eenvoudig via een formulier aanmelden, waarna er een profiel voor hen wordt aangemaakt in Organisatie. Met een Mollie of Stripe koppeling kunt u hen zelfs alvast de contributie laten betalen.

Verenigingen veranderen ten goede als ze met Genkgo gaan werken.

Meer dan 600 organisaties gingen u voor.

JFV Groningen

De Juridische Faculteitsvereniging Groningen biedt activiteiten en faciliteiten onder vier pijlers: studie, verdieping, carrière en sociaal.

Juridische Studenten Vereniging te Utrecht

De JSVU is de officiële, onafhankelijke departementsvereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht.

FAECTOR

De officiële studievereniging voor studenten Econometrie aan de Erasmus School of Economics. FAECTOR richt zich op studenten die geïnteresseerd zijn in econometrie wereldwijd.

T.S.V. Plato

Studentenvereniging uit Tilburg. De kernwaarden van T.S.V. Plato zijn openheid, diversiteit en gelijkwaardigheid.

Labyrint

Labyrint is een studievereniging voor psychologiestudenten in Leiden.

Smeetskring

De Tilburgse Fiscalisten Vereniging “De Smeetskring” is de studievereniging voor fiscalisten aan de Universiteit van Tilburg. T.F.V.

Tennisclub Albertus Magnus

TAM is de grootste studententennisvereniging van Groningen.

Scope Maastricht

SCOPE is een vereniging voor studenten aan de Maastricht University School of Business and Economics.

BeeVee

BeeVee is de studievereniging voor (medische) biologiestudenten in Nijmegen.

LIFE

S.V. LIFE is de studievereniging voor en door Life Science & Technology (LST) studenten. LST is in 1999 opgericht door een samenwerking tussen Universiteit Leiden en Technische Universiteit Delft

Co-Raad VUMC

De Co-Raad VU behartigt de belangen van de masterstudenten geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Gezelschap Leeghwater

Sinds 1867 de studievereniging van en voor alle werktuigbouwkunde studenten aan de TU Delft. Zij is daarmee de oudste studievereniging van Nederland.

SKITS Amsterdam

De schaats-, wieler-en skeelervereniging voor studenten in Amsterdam.

Giving Back Students Community

De Giving Back Students Community begeleidt studenten bij het opbouwen van een succesvolle carrière in het bedrijfsleven of in de publieke sector.

Economic Faculty association Rotterdam

EFR is vereniging voor studenten van de Erasmus School of Economics. Zij organiseert studiegerelateerde activiteiten voor economisch georiënteerde studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

MFVU

De Medische Faculteitsvereniging VU medisch centrum is op 8 oktober 1951 opgericht voor geneeskunde studenten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Practische Studie

Het Gezelschap "Practische Studie" is de studievereniging van studenten Civiele Techniek aan de TU Delft.

Gratis uitproberen

Probeer Genkgo gratis uit voor een periode van 30 dagen

* Uw eigen domeinnaam kan later gekoppeld worden