Stel uw eigen Genkgo pakket samen

Prijsindicatie

Per maand

€ 85

Eenmalig

€ 1.000

* ExclusiefEx. btw

Pakket gratis uitproberen?

Ga aan de slag

Financieel

Online facturen versturen naar leden en andere relaties

Met de applicatie Financieel verstuurt u facturen naar individuen en groepen uit de applicatie Organisatie.

Facturen (PDF) verzenden

Facturen worden verzonden als PDF bestand in de bijlage van een zelf in te stellen e-mail. Er kan worden betaald via overboeking, automatische incasso en iDEAL (als je gebruik maakt van Mollie of Stripe).

Groepsfacturen voor het innen van contributie

De Financiele Applicatie is uitermate geschikt voor het innen van contributie via automatische incasso. Het aanmaken van een groepsfactuur kost niet veel meer tijd of moeite dan het aanmaken van een individuele factuur. Meerdere groepen met verschillende tarieven? Geen probleem, ook dit is binnen een paar minuten correct ingesteld zonder dat u hier aparte facturen voor hoeft aan te maken.

Automatisch incasso via de bank en betalingen verwerken

Na verzending van de facturen kunt u een bankbestand genereren om in te leveren bij de bank. Hiermee kan de bank aan de slag met de automatische incasso. Nadat de betalingen rond zijn, uploadt u het bankmutatiebestand in Genkgo en worden de betalingen automatisch verwerkt in de administratie. U hoeft alleen nog maar een controle uit te voeren.

Herinneringen en aanmaningen

Alle verzonden facturen staan in de administratie gesorteerd op status. Bij het uitblijven van betalingen kan er in een handomdraai automatisch een herinnering of aanmaning verstuurd worden.

Licentie

€ 30

Per maand

Implementatie

€ 300

Eenmalig

  • Alle facturen op één plek
  • Groepsfacturatie voor contributie
  • Bankbestanden genereren voor automatische incasso
  • Facturen e-mailen
  • Automatisch betalingen verwerken