Stel uw eigen Genkgo pakket samen

Prijsindicatie

Per maand

€ 85

Eenmalig

€ 1.000

* ExclusiefEx. btw

Pakket gratis uitproberen?

Ga aan de slag

Accreditatie

Leden beheren, de vereniging controleert

In het ledengedeelte van de website kan een lid zelf zijn aangeven bij welke trainingen, cursussen of andere activiteiten deze is geweest en hoeveel behaalde accreditatiepunten zijn behaald. Bij iedere invoer kan een bewijs worden opgevoerd dat de vereniging weer kan bekijken wanneer zij steeksproefgewijs de ingevoerde data controleert.

De vereniging kan instellen hoeveel punten het lid dient te behalen om zijn accreditatie te behalen, bijvoorbeeld 100 punten per jaar, of 150 punten per drie jaar. Leden ontvangen notificaties wanneer hun deadline eraan komt. Indien gewenst kan er dan een respijtperiode in gaan wanneer het lid de accreditatie niet binnen de termijn heeft behaald. Zodra het lid de accreditatie heeft behaald, ontvangt zij daarvan bericht. Door een maximum aantal punten in te stellen, bijvoorbeeld 70 per jaar, kan worden voorkomen dat het lid in één keer alle punten behaald en daarna een hele tijd niets doet.

Licentie

€ 30

Per maand

Implementatie