Stel uw eigen Genkgo pakket samen

Prijsindicatie

Per maand

€ 85

Eenmalig

€ 1.000

* ExclusiefEx. btw

Pakket gratis uitproberen?

Ga aan de slag

Koepelorganisatie

Ledenadministratie voor koepelorganisaties

Deze module maakt het mogelijk om de ledenadministratie van een overkoepelende organisatie met meerdere afdelingen onder te brengen in één systeem. De structuur van de organisatie wordt overgenomen in de ledenadministratie, waarbij voor iedere laag een aparte tak wordt gecreëerd.

De rechtenstructuur
De module bevat uitgebreide functionaliteit voor het opzetten van een rechtenstructuur. Dit maakt het mogelijk om zelf te bepalen hoe zelfstandig de afdelingen zijn in hun eigen administratie en hoeveel rechten de overkoepelende organisatie heeft voor de administratie van de afdelingen.

Functies en rechten
In de administratie kunnen functies worden gekoppeld aan personen. Aan deze functies zijn rechten verbonden. Alle personen met bepaalde functies krijgen automatisch de juiste rechten toegewezen. Zo kan op allerlei levels onderscheid worden gemaakt in de toegangs- en bewerkingsrechten.

De prijs van deze module wordt in overleg bepaald. Deze is mede-afhankelijk van het aantal aangesloten afdelingen.

• Alle administratie in één systeem
  • Elke afdeling een eigen ledenadministratie
  • Bestuursfuncties met gekoppelde rechten
  • Geef beheerders alleen toegang tot eigen afdeling