Stel uw eigen Genkgo pakket samen

Prijsindicatie

Per maand

€ 85

Eenmalig

€ 1.000

* ExclusiefEx. btw

Pakket gratis uitproberen?

Ga aan de slag

Webshop

Producten aanbieden via de website

Met de applicatie Webshop kunt u producten verkopen op de website. De producten worden aangeboden op een speciaal daarvoor ingerichte webpagina.

Producten verkopen op de website

De Webshop pagina op de website bevat een overzicht van alle producten. Hier kan ook gezocht op productlijnen en tags. Vanaf deze pagina kan worden doorgeklikt naar producten. Elk individueel product heeft een mooi opgemaakte pagina waarop een fotogallerij, producteigenschappen en prijzen worden getoond.

Producten, productlijnen en voorraadbeheer

In de applicatie Webshop worden alle producten aangemaakt. Daarnaast worden hier de productlijnen, prijzen, voorraden, leveringsmethoden, bestellingen en facturen beheerd. Producten kunnen op elk gewenst moment in de winkel worden gezet en er weer uit worden gehaald. De voorraad van een product wordt automatisch bijgewerkt.

Bepaal de eigenschappen van een product

Producten zijn ondergebracht in productlijnen. Productlijnen dienen als categoriën voor de producten. Met de verschillende productlijnen wordt ook gezorgd dat producten een unieke lijst eigenschappen toegeschreven kunnen worden.

Gebruikers kiezen zelf hun betalings- en leveringsmethode

Door het instellen van leveringsmethodes kunnen gebruikers zelf kiezen hoe ze het product willen ontvangen, bijv. als pakket via de post of door het op te halen op locatie. Er kunnen additionele kosten worden verbonden aan elke leveringsmethode.

Inzicht in alle bestellingen, betalingen en verzendingen

Alle gemaakte bestellingen worden getoond in een handig overzicht. Per bestelling kan de status van de betaling en verzending worden aangegeven. Klanten krijgen automatisch facturen toegestuurd, die ook in te zien zijn via de applicatie Webshop. Wanneer u gebruik maakt van de applicatie Financieel is het ook mogelijk om hier de facturen uit de webshop aan te koppelen.

Licentie

€ 10

Per maand

Implementatie

€ 1.000

Eenmalig

  • Webshop pagina op de website
  • Meerdere productlijnen
  • Eigenschappen gekoppeld aan productlijnen
  • Automatisch facturen versturen
  • Voorraad beheren
  • Leveringsmethodes instellen