Stel uw eigen Genkgo pakket samen

Prijsindicatie

Per maand

€ 85

Eenmalig

€ 1.000

* ExclusiefEx. btw

Pakket gratis uitproberen?

Ga aan de slag

Verhuur

Producten verhuren via de webshop

Met deze module kan de Webshop niet alleen worden gebruikt voor verkoop, maar ook voor verhuur.

Openingstijden voor afhalen en terugbrengen

Om de tijden voor het afhalen en weer terugbrengen van producten te kunnen plannen moet worden aangegeven wanneer dit mogelijk is. Daar zijn de openingstijden voor bestemd. Voor iedere dag kunnen openingstijden worden ingevoerd.

Prijzen van producten

Voor te verhuren producten kunnen twee prijzen ingesteld worden: één vaste (start)prijs en één bedrag per tijdseenheid, bijv. per uur of per dag. Wanneer de huurperiode bekend is, wordt de totaalprijs automatisch berekend.

Beschikbaarheid van producten

Per product wordt aangegeven wanneer het beschikbaar is. Daarbij is het ook mogelijk om zogenaamde ‘vaste verhuurperiodes’ in te stellen, waarbij een bepaalde afhaal- en terugbrengtijd verplicht is. Binnen flexibele verhuurperiodes kan de klant zelf kiezen wanneer het product wordt afgehaald en teruggebracht. Bepaal zelf of dit binnen de openingstijden moet gebeuren, of dat het daarbuiten ook kan.

Verhuurproducten op de website
Alle producten voor verkoop én verhuur zijn te vinden op de Webshop webpagina. Producten die voor verhuur worden aangeboden worden, net als producten die te koop zijn, verdeeld over productlijnen. Aan deze productlijnen zijn eigenschappen verbonden die per product worden ingevuld. Op de pagina van een te verhuren product is tevens een kalender opgenomen waarin de gebruiker direct kan zien of het product beschikbaar is tijdens de gewenste huurperiode.

Licentie

€ 14

Per maand

Implementatie

€ 1.400

Eenmalig