Stel uw eigen Genkgo pakket samen

Prijsindicatie

Per maand

€ 85

Eenmalig

€ 1.000

* ExclusiefEx. btw

Pakket gratis uitproberen?

Ga aan de slag

Content platform

Online magazine

De module ‘Content Platform’ is speciaal ontwikkeld voor online magazines. Met deze module wordt een gedeelte van de website volledig ingericht voor het magazine. Op het platform worden niet alleen artikelen getoond, maar ook de profielen van de auteurs. De standaard webpagina voor het Content platform is inbegrepen, maar het is ook mogelijk om hier aanpassingen aan te laten maken of een aparte website te laten ontwerpen.

Artikelen van je magazine op de website

Op de hoofdpagina van het magazine worden alle meest recente artikelen gepubliceerd. Het is mogelijk om bepaalde artikelen vast te pinnen op specifieke posities in het overzicht. Vastgepinde artikelen kunnen een ander uiterlijk krijgen, bijvoorbeeld een groter formaat, zodat ze beter in het oog vallen. Verder zijn alle artikelen voorzien van een coverfoto en is in één oogopslag zichtbaar onder welke rubrieken het artikel valt.
Daarnaast is er een lijst van de best gelezen artikelen beschikbaar op de hoofdpagina.

Zo ziet het artikel eruit

Bij het openen van een artikel kan eerst de samenvatting worden gelezen voordat het artikel zelf begint. De publicatiedatum is ook direct inzichtelijk. Daarnaast kan worden doorgeklikt naar het profiel van de auteur en naar inhoudelijk gerelateerde artikelen.

Het auteursprofiel

Het profiel van de auteur bevat een foto en een korte beschrijving, evenals een overzicht van alle beschikbare artikelen van deze auteur.

En nog veel meer...

Andere mogelijkheden in het Content Platform zijn meertaligheid, een archief, lezers-statistieken bijhouden en het toevoegen van meerdere foto’s aan een artikel om een slideshow te maken.

Licentie

€ 10

Per maand

Implementatie

€ 1.000

Eenmalig

  • Artikelen in meerdere talen
  • Artikelen vastpinnen in overzicht
  • Rubrieken met eigen kleur
  • Lijst van meest gelezen artikelen
  • Auteurs met eigen auteursprofiel
  • Wordpress migratieservice