Stel uw eigen Genkgo pakket samen

Prijsindicatie

Per maand

€ 85

Eenmalig

€ 1.000

* ExclusiefEx. btw

Pakket gratis uitproberen?

Ga aan de slag

Template

Bewezen ontwerp op basis van template

Een bewezen design aangepast aan uw wensen

Ons website design op basis van template is een product van jarenlange ontwikkeling, uitbreiding en verbetering. Een groot deel van onze klanten maakt gebruik van een template website.

Elke website krijgt een geheel eigen uiterlijk. Dat komt tot stand doordat we in overleg met onze klanten bepalen welke indeling de pagina’s krijgen en op welke wijze de inhoud (zoals artikelen, activiteiten en foto-albums) wordt gepresenteerd. Naast indelingen worden de kleuren, de logo's en het lettertype van de website ingesteld naar wens. De website krijgt op die manier een uitstraling die perfect past bij de unieke identiteit van de vereniging.
Wil je meer invloed op het eindresultaat? Dan kan ons team voor een aantrekkelijke prijs extra aandacht besteden aan het aanpassen of uitbreiden van het design van de website.

Waarom kiezen klanten voor een design op basis van template?

Met een website design op basis van template krijg je een complete, professionele website die is voorzien van de belangrijkste functionaliteit. Bovendien kun je er na installatie direct mee aan de slag. Je hebt verschillende basismogelijkheden om het ontwerp aan te laten passen aan de unieke kenmerken van de vereniging. Dit alles bieden wij voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wil je meer invloed op het design van de website? Kies dan voor een Website design op maat.

Inbegrepen

Aangesloten op de applicatie Organisatie

De website is aangesloten op de applicatie Organisatie. Deze koppeling maakt het mogelijk dat leden kunnen inloggen op de website. In het ledengedeelte van de website kunnen leden hun eigen persoonsgegevens beheren, maar ook bijv. inschrijven voor activiteiten, andere leden opzoeken in de ledenlijst en producten uit de webshop bestellen. Doordat handelingen direct zijn gekoppeld aan het profiel van het lid wordt alles direct verwerkt in de rest van het systeem. Dit werkt ook andersom: wanneer een nieuw lid zich aanmeld via de website, wordt er direct een nieuw profiel aangemaakt in de applicatie Organisatie. Deze slimme koppeling zorgt ervoor dat er direct iets gedaan kan worden met de gegevens, bijvoorbeeld het sturen van een automatische bevestigingsmail, de uitgave van een ticket of het versturen van een factuur.

Commissie module

Commissies, groepen en andere verbanden die zijn opgeslagen in de ledenadministratie kunnen automatisch worden weergegeven op de website. Hiervoor is een overzichtspaginag aanwezig, waarop kan worden doorgeklikt naar het profiel van elke commissie.

Het beheer

Het beheer van de website vindt plaats in de applicatie Website in de Genkgo omgeving. Hier wordt content geplaatst en ingedeeld.

De beheerder zelf nieuwe pagina’s aanmaken en wijzigen. Bepaal of een pagina in het menu komt te staan, op welke volgorde de menu-items staan en welke subpagina’s er zijn. U kunt ook zelf instellen wanneer de pagina’s beschikbaar zijn.

Pagina’s kunnen worden beveiligd zodat deze alleen beschikbaar zijn voor personen uit een bepaalde map of groep in de applicatie Organisatie. Personen met toegang moeten inloggen voordat ze de inhoud van de pagina kunnen bekijken. De meeste verenigingen maken gebruik van een ledengedeelte, waarbij een geheel menu-item met subpagina’s (bijv. ‘Mijn Vereniging’) is beveiligd.

Website statistieken

De Website Applicatie bevat ook statistieken van bezoekers, ingelogde gebruikers, bezoekers per pagina en locaties. Deze statistieken geven een basis inzicht in het gebruik van de website.

Licentie

€ 25

Per maand

Implementatie

€ 1.000

Eenmalig

 • Professioneel web design
 • Responsive: gemaakt voor mobiel, tablet, laptop en desktop
 • Direct aangesloten op ledenadministratie
 • Inloggen voor leden en/of externen
 • Leden kunnen hun eigen gegevens bijwerken
 • Webformulieren
 • Geautomatiseerde inschrijvingen
 • Weergeven van commissies en groepen
 • Modules: o.a. foto's, nieuws, sponsoren
 • Menu, indeling en inhoud volledig aanpasbaar
 • Uitbreidbaar en aanpasbaar

 

 • Bewezen, standaard ontwerp
 • Logo, kleuren en lettertype passend bij huisstijl
 • Keuze uit verschillende varianten
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Direct te gebruiken en publiceren